Fascinatie over betonboringen

Verder een basisbestanddeel over Stubbe is Studiam, een grossier in gespecialiseerde en hoogwaardige diamantgereedschappen.

Daarin zijn wij flexibel. We werken uitermate netjes en zoveel mogelijk stofvrij. Daarom mogen we u dan ook mits opdrachtgever bij verbouwingen veel overlast besparen.

De toepassingen zijn bijzonder divers: aangaande dit zagen betreffende ons trapgat in beton tot het bevestigen van gevelelementen in gewapend beton.

In Nederland kan zijn Betonboringen Zuid-Holland één over een allereerste bedrijven welke zichzelf compleet specialiseerde in de branche betreffende betonboren en –zagen. Hierdoor hebben we ons omvangrijke expertise en lopen wij iedere keer voorop met de nieuwste technieken.

Voor een vaak complexe installaties en hardware in ziekenhuizen en zorginstellingen horen de nodige leidingen, kabels en kanalen.

Om betonboringen uit te mogen voeren kan zijn uiteraard materiaal benodigd. We hebben ons breedvoerig machinepark en goed uitgeruste vervoersmiddelen. Tevens beschikken over we een omvangrijke voorraad betonboren, Ø 10 tot Ø 1000 mm wegens betonvloeren en –wanden.

Bij verbouwingswerkzaamheden in die medische omgevingen verrichten we boringen in beton en andere steenachtige materialen. Zo leveren wij doorvoeren aan in wanden, vloeren en plafonds.

Wanneer de klus geklaard kan zijn, laten wij de werkplek uiteraard netjes achter. Voor betonboringen vervaardigen wij in heel wat gevallen gebruik betreffende ons watergekoelde diamantboor. Ons watergekoelde diamantboor bezit ons exacte diameter en zorgt voor more info minder geluidsoverlast tijdens het betonboren. Tevens zorgt ons watergekoelde diamantboor wegens niet zo stof. Trillingsarm, wat onnodige beschadigingen voorkomt.

Het onderzoeken wij. Tot aanleiding met die inspectie wordt vastgesteld welk werktuig er nodig is wegens een boorklus. Met een hand betreffende de maatvoering boren we een gaten betreffende ons diamantboor.

Betreffende de bouchardeerhamers ruwen wij betonwanden handmatig op. Ook hiervoor nemen we de compressor en toebehoren zelf mee.

Onze servicewagens zijn rijdende magazijnen welke standaard alles aan boord beschikken over wat voor betonboren benodigd kan zijn: apparaten, gediamanteerde gereedschappen en indien gewenst persoonlijk stroom- en watervoorziening.

Betreffende ons bijzondere asfaltzaagmachine zagen wij naderhand aan een lijn teneinde dit asfalt los te produceren. Dit asfalt wordt mits laatste verwijderd. Iemand anders evenement zal aan de slag met vervolgwerkzaamheden, zoals stroomkabels leggen of betonklinkers plaatsen.

Wegens het bij hoek boren, boren over onder naar boven (betreffende of zonder wateropvang) ofwel dit boren tot een diepte met 18 m, mag U almaar voor ons terecht.

Zal u een haard of kachel posten? Vervolgens kan zijn het echt het u dan ook betreffende Concretis kennismaakt. Wij zijn gespecialiseerd in dit boren over gaten voor rookkanalen in muren en verdiepingsvloeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *